PRODEJNA OVOCE – ZELENINY

Od A do Z

ČERSTVÉ A DOBŘE VYPADAJÍCÍ OVOCE A ZELENINA, NAVŽDY

V dnešní době se ovoce a zelenina prodává po celý rok, dávno pryč jsou tak doby, kdy šlo o sezónní záležitost. Vzhledem k tomu, že zákazníci touží po čerstvém a dobře vypadajícím ovoci a zelenině, je potřeba jim ho zajistit po čas celého roku. Díky nám si můžete nechat zařídit prodejnu, které bude zařízená tak, aby umožňovala dokonalou prezentaci čerstvého ovoce a zeleniny.
Námi dodané regály a chlazení na ovoce a zeleninu jsou velmi jednoduše sestavitelné. Navíc mají tu správnou výšku, náklon a osvětlení, díky čemuž se zákazníkům zpříjemní nákup. Ti si tak u vás určitě vyberou nějakou chutnou zeleninu či ovoce.

JAK TO FUNGUJE?

Postup realizace

1

Na začátku si probereme vaše přání, požadavky a možnosti. Na základě našich zkušeností navrhneme postup, jak se k tomuto cíli co nejblíže přiblížit.

2

Když jsou hotové plány, můžeme se pustit do práce – zvládáme vše od stavebních prací, montáže vybavení až po předání realizovaného projektu.

3

Předáním projektu naše spolupráce určitě nekončí. Nadále chceme být partnerem, který podporuje váš obchod.

PROČ VYUŽÍT SLUŽEB 3PLUS INTERIER PRO VAŠI PRODEJNU S OVOCEM A ZELENINOU?

Postaráme se o kompletní zařízení vaší prodejny s ovocem a zeleninou – od zaměření, přes 2D a 3D návrh a cenovou nabídku, až po samotné vybavení prodejny všemi potřebnými zařízeními. Zkrátka vše, co při návštěvě prodejny s ovocem a zeleninou vidíte, to tam jsme schopni rychle a kvalitně dodat. A hlavně vyhovíme i všem vašim přáním na míru.
Díky 3PLUS INTERIER tak budete mít zařízen obchod s ovocem a zeleninou tak, jak jste si vysnili. Navíc naše služby můžete využít nejenom při prvotním zařizování obchodu, ale i při jeho částečné rekonstrukci. Zvládáme předělat třeba jen jeden úsek či vyměnit pár dosluhujících zařízení za nová. Za zmínku rovněž stojí, že součástí naší nabídky je záruční i pozáruční servis, tudíž vás nikdy nenecháme na holičkách.

Ovoce - zelenina Rudník

Jaká zařízení jsme vám schopni do vaší prodejny s ovocem a zeleninou dodat?

Kvalita

  • Základem jsou chladící a mrazící zařízení, která se postarají o to, že ovoce a zelenina podléhající rychlé zkáze budou vždy čerstvé.
  • Stejně tak podstatné jsou v tomto typu prodejny zeleninové regály, které vám pomohou s přehlednou prezentací zboží, díky níž zákazníci snadno najdou to, co hledají.
  • Mezi námi dodávanými zařízeními nesmí chybět ani lamino pulty, jež se hodí i pro umístění pokladny.
  • Naší specialitou jsou vysoce kvalitní nerezová zařízení (např. policové systémy), jež nejenom dobře vypadají, ale taktéž jsou odolné a nenáročné na údržbu.
  • Ke zpříjemnění pobytu zákazníků v prodejně s ovocem a zeleninou vám jsme schopni dodat i klimatizaci.
  • Dále se při běžném provozu obchodu s ovocem a zeleninou určitě neobejdete ani bez vah, které vám pomohou s navážením požadovaného množství, jež si zákazník objednal.
  • Vypočítáme pro vás osvětlení celého obchodního prostoru a dodáme vám i osvětlení jednotlivých prodejních regálů a chladicích zařízení s optimální barvou světla.
  • Zařídíme vám i chladicí či mrazicí box pro uskladnění čerstvých potravin. Využijeme buď samonosnou konstrukci nebo obložíme stávající stavební prostory.
  • … a mnoho dalšího, disponujeme totiž i vlastní výrobnou, kde vám rádi vytvoříme jakékoliv zařízení na míru.

KONTAKTUJTE NÁS

3plus Interier

V případě zájmu o naše služby, nás neváhejte kontaktovat

Kontaktujte nás

Naše realizace

Ovoce – zelenina

KONTAKT

Kontaktujte nás

3plus interier, s.r.o.

Napište nám

Jičínská 226/17, 130 00 Praha 3

    Vložením osobních údajů souhlasíte s podmínkami ochrany osobních údajů